Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Bij last van spanning in het lichaam wil ik je graag helpen om hier vanaf te komen door middel van een massage. Dat je geen last meer hebt van knopen en spier-, pijn- en stressklachten. En je je weer fitter zult voelen.

Waarin maak ik het verschil?
Iedereen is uniek en heeft dus een andere behoeften. Door de tijd te nemen om te begrijpen wat er speelt, ga ik erna aan de slag voor de gewenste uitkomst.

Waarop ben ik vooral trots qua werk en ervaring?
Het daadwerkelijk het verschil kunnen maken voor iemand.
Mensen houden zo veel spanning vast en niet alleen fysiek maar ook mentaal. Om te zien dat ze weer tot rust kunnen komen en weer tot hun zelf kunnen komen is erg belonend. Dat ze weer met een glimlach en prettig in hun lichaam naar huis gaan.
Daarom ben ik gedreven om steeds beter te worden in mijn beroep. Te blijven ontwikkelen zodat ik het beste kan brengen voor mijn cliënten.

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
‘Alix denkt echt outside the box. Ik kwam niet binnen met een standaardklacht. Had veel last van duizeligheid. Na regelmatig langs te gaan voor een massage is dit met de tijd verbeterd.’

‘Iemand die echt luistert en door heeft wat nodig is. Een fijne en kundige aanpak. Kon goed mijn verhaal doen wat goed werd ontvangen. Na de massage merkte ik dat ik me echt lichter voelde.’

Welke opleiding zet ik in bij mijn behandelingen?
College Sutherland – integrale massage.

Call Now Button