Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Je kan bij mij terecht van kop tot teen voor bewegingsgerelateerde, langdurige en terugkerende lichamelijke klachten. Ook stressgerelateerde klachten behandel ik.

Denk hierbij aan:
• Rugklachten
• Nekklachten
• Schouderklachten
• Knieklachten

Welke resultaten bereiken mijn cliënten?
De doelstelling is om tijdens en na een behandeling meer vertrouwen te krijgen in je lichaam en pijnverlichting te verkrijgen. Op korte termijn wordt de oorzaak aangepakt zodat je weer soepel kunt bewegen en de activiteiten weer kunt hervatten die je graag doet. Een ander neveneffect na een traject met mij is dat je beter kan omgaan met stress en meer rust hebt in je hoofd.

Wat is mijn specialisatie?
Ik ben gespecialiseerd in langdurige en terugkerende lichamelijke klachten waar ik de oorzaak van achterhaal. Omdat ik het lichaam als één geheel zie, kan ik behandeltechnieken breder inzetten. Daarnaast vind ik het van belang dat je je gehoord en begrepen voelt en dat de klachten serieus genomen worden en dat hier de behandelingen op afgestemd worden.

Wat cliënten zeggen na sessies met mij
‘Ann heeft met haar achtergrond als fysiotherapeut de juiste kennis in huis over het menselijk lichaam, welke ze combineert met de psyche van de mens; zij ziet de fysieke en mentale aspecten als één geheel, aspecten die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Doordat ze van origine ook topsporter is begrijpt ze mensen die veel van zichzelf vergen ook ontzettend goed. Ann is laagdrempelig, respectvol, en creëert een vertrouwde sfeer tijdens het contact.’
Sandra

‘Na enkele jaren last van schouderpijn bij het sporten en tijdens stresserende periodes ben ik hier van verlost! Ook de kaakspanning en -klachten bij stress zijn weg. De vicieuze cirkel lijkt doorbroken en ik weet wat ik hier nu aan kan doen. Sporten gaat weer vlot en dat zorgt voor minder frustraties en stress.’
Eva

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?

  • 2021: Pijn Reset Methode
  • 2020: Master of Science Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen (Universiteit Hasselt)
  • 2018: Cursus Sport taping

BIG-nummer: 79928257404

Call Now Button