Waarvoor kun je bij mij terecht?
Ik begeleid en train cliënten om te herstellen of te revalideren vanwege een blessure, operatie, ongeluk of aandoening.

Daarnaast begeleid en train ik cliënten die fitter willen worden. Onder fitter worden versta ik afvallen dan wel bijkomen (gewichtscontrole) of kennis omtrent voeding uitbreiden, sterker worden (spierversterking of mentaal krachtig worden), uithoudingsvermogen verbeteren of puur op esthetisch vlak veranderen.

Jezelf zijn
Ik vind het belangrijk dat je je vertrouwd voelt en dat je jezelf kunt zijn tijdens de (personal) training. En dat je op een relaxte manier buiten je comfort zone kunt treden.

Wat is mijn specialisatie?
– Gewichtscontrole
– Spierversterking
– Uithoudingsvermogen

Welke opleidingen zet ik in?
– AALO Level 1 tot en met 4
– Toegepaste psychologie.

Cliënten begeleiden naar een fittere fysieke gesteldheid
Het geeft mij veel voldoening om cliënten door middel van (personal)training een betere gezondheid en kwaliteit van leven te helpen krijgen, zowel fysiek als mentaal, cliënten te helpen met pijnklachten én te helpen hun zelfvertrouwen en zelfbeeld een boost te geven.

Een andere belangrijke reden voor mij om cliënten te begeleiden naar een fittere fysieke gesteldheid is het eventueel voorkomen van (welvaarts)ziekten en om het algehele immuunsysteem te verbeteren.

Ik vind het ook mooi als cliënten door middel van een gezondere en actievere levensstijl intenser en/of langer van hun leven kunnen genieten.

Call Now Button