Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Bij mij kun je terecht met spier-, pijn- en stressklachten. Je hebt last van stijve spieren, vastzittende knopen of je voelt momenteel (mentaal) gespannen en je hebt baat bij een diepe ontspanning.

Waarin maak ik het verschil?
Ik neem de tijd voor jou en om kennis met je te maken. Ik vind het belangrijk van je te horen wat je verwachtingen zijn.

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling?
‘’Daya is erg kundig en professioneel. Ze laat je welkom voelen en op je gemak. Je stapt een fijne en rustige ruimte binnen. Toen ik binnenkwam zat ik erg vast en was ik gestresst. Na de behandeling was ik helemaal ontspannen. Ik raad iedereen Daya aan’’.

‘’Ik werd met zorg ontvangen en heb een half uur rug-/schouder-/nekmassage gehad. Daya ging liefdevol te werk en wist ook de plekken te vinden die extra massage nodig hadden. Al met al was het een heerlijk halfuurtje ontspannen en kan ik er weer even tegenaan.”

‘’Professioneel is Daya zeker. Ze neemt rustig de tijd je uit te leggen wat er gaat gebeuren.
Relaxed is hoe ik me tijdens en na de behandeling voel. Daya is ook heel relaxed, wat voor een prettige sfeer zorgt. De hele behandeling duurt ongeveer een uur maar het voelt korter, door de fijne sfeer en omdat overal de tijd voor genomen wordt’’.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Op het moment dat ik masseer laat ik me voor het grootste deel leiden door m’n gevoel/intuïtie. Daardoor voel ik het lichaam goed aan op punten waar het gespannen is, waar pijn zit en extra aandacht nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat ik de cliënt goed aanvoel en zo op zijn best het lichaam kan behandelen.
Ik ontwikkel me graag in het beroep massagetherapeut. Hier ben ik trots op omdat ik blijf kijken naar waar ik in kan groeien en ik mezelf kan verbeteren.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?

  • Schoonheidsverzorging met keuzedeel wellness
  • Sportmassage-cursus
  • Interne opleiding Thais massages
  • Shiatsu-opleiding
  • Lessen shiatsu Japans centrum in Italië.
Call Now Button