Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht voor een breed scala aan klachten. Ik behandel zowel chronische als acute klachten en klachten na een operatie.

Waarin maak ik het verschil?
Gezien, gehoord en begrepen worden! Jij staat centraal in het klachtenbeeld. Mijn doel is om je binnen de kortste keren van je klachten af te helpen. Dit doe ik door jou een luisterend oor te bieden en mijn kennis en expertise toe te passen om tot een gericht behandelplan te komen aansluitend bij jou.

Wat is mijn specialisatie?
Mijn specialisme ligt voornamelijk bij sportblessures en revalidaties van diverse blessures/operaties.

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
Clienten geven aan dat ik een rustig en zorgzaam persoon ben die je kan motiveren daar waar nodig. Clienten ervaren het als een veilige omgeving waar ze gehoord, gezien en begrepen worden.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
De waardering die ik krijg van clienten om hen weer klachtenvrij te krijgen. Maar ook het preventief trainen met clienten om klachten te voorkomen en zelfs sterker/gezonder te worden zijn prachtige onderdelen van het vak.

Wat vind ik het mooist van werken binnen FysioXperience?
Het mooiste binnen deze praktijk is dat er daadwerkelijk klachten worden opgelost voor een lange termijn en dat klachten ook veel sneller worden opgelost. Verder is het een super team dat klaarstaat voor elkaar en elkaar helpt daar waar nodig!

BIG-nummer: 099 341 815 04

Call Now Button