Met welke klachten kun je bij mij terecht?
In mijn eerdere werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik veel in aanraking geweest met knie-, schouder-, nek- (incl. cervicogene hoofdpijn) en rugklachten. Daarnaast heb ik veel revalidaties gedaan van nieuwe knieën / heupen, gecompliceerde botbreuken en sporttrauma’s zoals voorste kruisband revalidaties en meniscus revalidaties.

Gerichte adviezen
Ik vind het belangrijk om zorg te bieden die past bij het individu en daarnaast dat cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Het is voor mij dan ook erg belangrijk om te kijken naar de mens in zijn geheel en hierbij gerichte adviezen te geven om de klacht te verhelpen en in de toekomst te voorkomen!

Wat is mijn specialisatie? En welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
In juni 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor fysiotherapie bij  ZUYD Hogeschool. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan in een kleinschalige particuliere fysiotherapiepraktijk en heb ik veel ervaring mogen opdoen bij patiënten met orthopedische klachten en revalidaties. Daarnaast heb ik in de tussentijd een verkorte opleiding gevolgd tot leefstijlcoach waardoor ik mensen kan adviseren in het verbeteren van hun leefstijl en kan helpen bij het opstellen en behalen van hun doelen.
Ook heb ik de cursus traumachirurgie en fractuurbehandeling gevolgd waardoor ik veel kennis heb opgedaan over het herstel na een fractuur en de hierbij passende behandeling.

Fysiotherapie is een fantastisch mooi vak
Ik ben dan ook enorm trots en enthousiast dat ik dit mag uitoefenen. Dit enthousiasme breng ik over op patiënten waardoor er een fijne en positieve sfeer hangt. Daarnaast ben ik ook duidelijk in mijn communiceren naar patiënten toe en wil ik dat de patiënten hun lichaam en klachten begrijpen.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Ik ben erg trots op de waardering die ik heb gekregen van patiënten na een behandeling revalidatietraject. Daarnaast de mooie, emotionele en vreugdevolle gesprekken die je deelt met je patiënten. Het mooiste van het vak fysiotherapie is dat het nooit stilstaat en je iedere dag blijft leren en ontdekken.

BIG-nummer: 19928037704

Call Now Button