Karin Pieper

Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Herken jij jezelf hierin:

  • Je hebt last van (chronische) stress en eindeloos gepieker.
  • Je loopt vast in je leven en je komt er zelf niet uit.
  • Voor de fysieke klachten die veroorzaakt worden door (chronische) stress of een andere mentale oorzaak ben je in behandeling bij één van mijn collega’s bij FysioXperience.

Als je de onderliggende mentale triggers voor stress niet aanpakt, is de kans groot dat je fysieke klachten niet volledig weggaan. Of dat ze na een tijdje weer terugkomen.

Je zorgt voor een duurzaam herstel door – naast je fysieke klachten bij je fysiotherapeut – ook de onderliggende mentale oorzaak aan te pakken. Als NLP- en burnoutcoach help ik je daar graag bij.

Rust in je hoofd, rust in je lijf
Ga je met mij als coach aan de slag? Dan word je je bewust van onhandige patronen en overtuigingen die je stress bezorgen. En je ervaart hoe je die patronen en overtuigingen eenvoudig kunt omdenken naar gedachten die wel helpend voor je zijn. Want wanneer jij je overtuigingen verandert, verandert je leven mee.  

De kwaliteit van jouw leven verbetert dan sterk. Naar meer rust in je hoofd en lijf. Naar balans. Naar meer energie en focus. Naar zelfbewustzijn.

Coach bij burn-out en stress
Ik ben gespecialiseerd in coaching bij burn-out en stress. Daarbij werk ik onder meer met NLP, mindfulness, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en systemische tafelopstellingen.
Als beroepscoach ben ik aangesloten bij NOBCO.  

Wat mijn cliënten zeggen na een paar coachsessies
“Een aantal maanden geleden zat ik niet lekker in m’n vel en besefte ik steeds meer dat ik die last niet alleen kon dragen. Ik zocht hulp bij Karin. Door de werkwijze van Karin kreeg ik nieuwe inzichten over mijzelf en handvaten hoe ik met bepaalde patronen om kan gaan. Als resultaat dat ik nu flinke stappen vooruit heb gemaakt, weer lekker in m’n vel zit en ik nu weet waar mijn valkuilen liggen voor in de toekomst. Ik raad Karin dan ook zeker aan!”
Denise

“Ik ben erg blij en tevreden met mijn coach Karin Pieper. Ze is eerlijk en oprecht, vastberaden om samen op te pakken en op te lossen wat nodig is. Ze weet echt contact te maken met mij ipv alleen het probleem op te lossen volgens vaste protocollen en richtlijnen. In de drie gesprekken met haar heb ik meer bereikt dan anderhalf jaar bij de gespecialiseerde ggz. Ze is gedreven, nieuwsgierig, warm, heeft humor, kan zware dingen vanuit lichtheid benaderen, zonder het te bagatelliseren. Ze is precies diegene die ik al lange tijd heb gezocht en nu heb gevonden. Ik ben je buitengewoon dankbaar Karin.”
Marc

“Ik ben een paar keer bij Karin geweest voor een coaching, en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!
Soms heb je gewoon een onafhankelijk iemand nodig die je een spiegel voorhoudt. Karin weet dit op een enthousiaste, positieve, onbevooroordeelde, intuïtieve warme en betrokken manier te doen. Ik voelde me echt op mijn gemak bij haar, en daardoor kon ik me openstellen voor haar coaching. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd over de patronen in mijn eigen leven, daardoor voel ik me meer ontspannen en happier omdat ik nu begrijp waar het zogenaamde ‘addertje onder het gras’ zat en zit. Ik zeg “zit”, omdat ik er nu mee aan de slag ben gegaan. Ik verwacht niet van mezelf dat ik dit binnen een dag of week onder de knie heb, omdat ik heel goed begrijp dat wanneer ik oude patronen wil loslaten het tijd nodig heeft om de nieuwe te laten inslijten. Ik mag mild voor mezelf zijn, dat wil ik zelfs! Ik mag altijd weer terug bij Karin wanneer ik die behoefte voel, en dat geeft een veilig en welkom gevoel. 
Dank je wel, lieve Karin! 🙏”

Welke opleidingen zet ik in bij mijn coaching met jou?
2021: Systemische familie- en tafelopstellingen
2020: NLP Master Practitioner
2020: Coaching bij angst
2020: Burn-out coach
2020: Counseling
2020: Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
2019: NLP Practitioner
2018: Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)
2018: Mind-Walk trainerslicentie
2017: Teamcoachen voor scrummasters
2010: Universeel Vrouwelijk Leiderschap
2009: Post Bachelor Coaching & Begeleiding
2007: Coach worden, coach zijn
2006: Coachend leiderschap.

Call Now Button