Met welke klachten kun je bij mij terecht?
In mijn werk als massagetherapeut en psychosociaal begeleider, kun jij bij mij terecht als je niet lekker in je vel zit en/of spanning en stress gerelateerde klachten ervaart. Dit geldt zowel bij lichamelijke ongemakken, gevoelens van onrust, als bij piekergedachten. Je bent ook welkom voor diverse ontspanningsmassages, als pure verwennerij voor jezelf en om tot rust te komen.

Waarin maak ik het verschil?
Ik geloof in de kracht van het hier en nu. Het dagelijks leven en levenservaringen kunnen ons voortdurend uitdagen en bepalend zijn voor het ervaren van welzijn en/of onrust en stress. Ik sta met jou stil bij wat er op dit moment van invloed is op jouw vitaliteit en welzijn. Dit biedt ruimte (in lichaam en geest) en mogelijkheid om te (door)voelen wat niet (meer) voor je werkt en tot zelfinzicht te komen. Als je weet waar jij staat, wat je nodig hebt en wat je echt wilt, dan kun je (nieuwe) keuzes maken en stappen nemen, die beter bij je passen. Ik begeleid je naar leven met je hele lichaam in plaats van alleen met het hoofd.

Wat is mijn specialisatie?
Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Echter in onze maatschappij worden wij voornamelijk op ons hoofd aangesproken waardoor wij de balans kunnen verliezen tussen lichaam en geest. In mijn werk van massagetherapie en psychosociale begeleiding richt ik mij op het herstel van de balans tussen lichaam en geest, de verbinding met jezelf en het (her)vinden van jouw vreugdevolle levensenergie en (veer)kracht.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Ik voel mij gelukkig waar ik nu sta en ervaar veel werkplezier en levensvreugde. Daarnaast beschik ik over een heerlijk onuitputtelijke leergierigheid en blijf ik mijzelf graag persoonlijk en professioneel ontwikkelen.

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
“De behandelingen zijn op een persoonlijke en goede wijze op mij afgestemd, ook op mijn lichaam en wat ik nodig had.”

“Ik ervaar minder stress en voornamelijk meer rust en ontspanning. Mijn chronische lichamelijke klachten zijn nog wisselend aan de orde, echter ik kan er nu met meer compassie mee omgaan. Ik ervaar ook minder gepieker en meer dankbaarheid.”

“De open houding van Lynsey nodigt mij op een natuurlijke wijze uit om te praten. De manier van vragen ervaar ik als heel prikkelend, het zet mij aan het denken en heeft ervoor gezorgd dat ik naar mezelf durf te kijken. De empathische houding van Lynsey zorgt ervoor dat ik mij veilig voel. Ik voel mij vrij om mijzelf te zijn.”

“Ik ben ik tot het besef gekomen dat er nog onverwerkte stukken uit mijn jeugd van invloed waren, waar ik nu iets mee kan. In eerdere sessies bij een andere therapeut is dit niet eerder naar boven gekomen. Ook hebben de sessies ervoor gezorgd dat ik met meer compassie naar mijzelf kan kijken.”

“Het behandeltraject heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had verwacht. Ik ervaar een andere kijk en houding naar mijzelf en meer bewustzijn in mijn leven. Ik ervaar compassie naar mijzelf en de buitenwereld. Ik ervaar meer rust.”

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
Trauma Sensitief Mindfulness Therapeut
Massagetherapeut
Adem en Lichaamsgericht Therapeut
Focusing
Master Transactionele Analyse
Psychosociaal Begeleider
Coaching en Counseling
NLP-practitioner
Mind&Body Coaching

Wat vind ik het mooiste van werken bij FysioXperience
Wat mij aanspreekt van FysioXperience is de multidisciplinaire aanpak en de holistische kijk op gezondheid, dit sluit nauw aan hoe ik zelf ook in het leven sta en hoe ik werk. Daarnaast ervaar ik vanaf het begin bij FysioXperience professionaliteit, gedrevenheid, openheid en warmte, dit zijn voor mij belangrijke waarden die bijdragen aan werkplezier.

Call Now Button