Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Spier- en gewrichtsklachten, traumatische aandoeningen, huidklachten, maag- en darmklachten, hormonale problematieken, vermoeidheidsklachten, hoofdpijn, stress- en spanningsklachten, en eigenlijk voor alle problemen die betrekking hebben op de gezondheid. Denk hierbij aan fysiek, mentaal maar ook biochemisch en energetisch. Uiteraard ligt de nadruk op het herstellen van de fysieke klacht, als hoofdoorzaak. Daarnaast worden verschillende randzaken behandeld naar wens van de cliënt.

Waarin maak ik het verschil?
Vanuit mijn expertise, brede kennis en kunde ga ik elke uitdaging aan. Door snel en oplossingsgericht te denken en te handelen zullen de meeste klachten in een kort aantal behandelingen vrij snel afnemen. Het allerbelangrijkste is dat de wens van de cliënt op de voorgrond staat.

Wat is mijn specialisatie? 
Tijdens mijn studie als fysiotherapeut kwam ik in aanraking met manuele therapie, sportfysiotherapie en osteopathie. Hierover beschik ik dan ook de nodige kennis. Na mijn opleiding heb ik de cursus Applied Kinesiology gevolgd en studeer ik tegenwoordig een zelfstudie ‘natuurgeneeskunde’. Ik vind mezelf meer een allround therapeut die over een enorm breed scala aan behandelmogelijkheden beschikt.

Wat mijn cliënten zeggen 
Mijn grootste compliment in mijn loopbaan tot nu toe was: ‘Ik ben je dankbaar dat je niet hebt opgegeven, maar naar de oplossing bent blijven zoeken.’ En: ‘Ondanks het wantrouwen in meerdere zorgtrajecten eindelijk iemand die naar oplossingen zoekt’. Een grote groep cliënten weet wanneer ze op mij kunnen steunen als het nodig is, waarvoor alle lof en dank!

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Ze zeggen wel eens ‘jong geleerd is oud gedaan’ en in mijn geval is dat precies zo. Ik begon met fulltime werken op 21 jaar, vers afgestudeerd en zit inmiddels al een kleine 10 jaar in het vak. Daardoor ben ik enorm gedreven en altijd op zoek naar mogelijke oplossingen. Ik ben enorm dankbaar dat ik oprechte zorg mag leveren, en mensen doelgericht met hun klachten kan helpen. Trots ben ik vooral als de cliënt weer met een glimlach naar buiten loopt, in plaats van krom van de pijn.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
Voornamelijk fysiotherapie. Daarnaast maak ik gebruik van Medical taping, massagetechnieken (die ik tijdens mijn werk als masseur heb opgedaan), Applied Kinesiology, personal training, coaching, voedings- en leefstijladvies.

Wat vind ik het mooist van werken binnen FysioXperience?
De vrijheid, vriendelijkheid & eerlijkheid zijn een van de belangrijkste aspecten die het bedrijf uitstraalt. Daarnaast vind ik het enorm tof om samen met mijn maatje Roy te werken aan een mooie toekomst.

BIG-nummer: 19919986704

Call Now Button