Waarvoor kun je bij mij terecht?
Je kunt me tegenkomen bij de behandelingen van de fysiotherapeuten waar ik als stagiair zal meelopen. Ik zal daarbij assisteren bij de onderzoeken en behandelingen.

Als je klachten hebt door stijve spieren, dan kan ik je hiermee helpen door een sportmassage te geven. Daarnaast kun je bij mij terecht als je een sederende massage wilt om te ontspannen.

Waarin maak ik het verschil?
Ik heb een aantal jaren ervaring met het geven van zowel sport- als ontspanningsmassages. Ik houd veel rekening met de cliënt en ik kan de massage aanpassen op ieder individu.

Wat is mijn specialisatie?
Sport- en ontspanningsmassages zijn mijn specialisatie. Ik heb 3 jaar ervaring als masseur bij Thermae 2000 en daarnaast gebruik ik ook technieken vanuit de opleiding Fysiotherapie.

Wat mensen zeggen over mijn behandelingen
Mensen geven vooral aan na de behandeling dat ze het fijn vinden dat ik veel rekening met hen houd en dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Op alle tevreden klanten die ik behandeld heb en als ze aangeven dat ze zeker terug willen komen. Ik ben er ook trots op dat ik altijd gemotiveerd ben en open sta om meer te leren.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
– Fysiotherapie i.o. bij Pro Education b.v.
– Sportmassage bij Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)

Call Now Button