Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Wanneer cliënten last hebben van stress, spierstijfheid, vastzittende spieren, spierspanning of andere lichamelijke klachten kunnen ze bij mij terecht!

Waarin maak ik het verschil?
Door mijn vele uren die ik gemasseerd heb in de opleiding, heb ik veel ervaring opgebouwd die ik vervolgens weer kan toepassen in de praktijk. Door de tactieken toe te passen die ik geleerd heb binnen het vak maak ik het voor de ontvanger alleen maar completer en fijner!

Wat is mijn specialisatie?
Zowel sportmassages als ontspanningsmassages.

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling?
Na een massage zijn de klanten vaak erg tevreden. Ze geven aan dat ze zich ontspannen voelen. Vaak is dit ook met een glimlach van hun gezicht af te lezen!
Wat mensen ook heel fijn vinden is de communicatie voor, tijdens of na de behandeling. Dit geeft ze een vertrouwd gevoel en de cliënten voelen zich gehoord.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
De opleiding die ik toepas in mijn behandeling is sportmassage. Hiervoor heb ik een 2-jarig traject gevolgd op CIOS Sittard.

Waar ben ik vooral trots op qua werk?
Dat ik mensen kan helpen met hun lichamelijke klachten door middel van een massage toe te passen.

Ik hoop spoedig met jullie kennis te maken en mijn ervaring te kunnen toepassen en dit jullie te kunnen laten ervaren in één van de praktijken van FysioXperience!

Call Now Button