Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Ervaar je stress, spierspanning, spierknopen of pijnklachten? Dan ga ik samen met je kijken wat er precies aan de hand is. Ik neem alle tijd om te luisteren en voelen waarbij je hulp kunt gebruiken. Het belangrijkste is dat je je gehoord voelt en weer lekker in je vel komt te zitten.

Waarin maak ik het verschil?
Ik bied je een luisterend oor, ik besteed graag alle aandacht aan wat je nodig hebt. Het belangrijkste voor mij is dat je je lekker kunt overgeven aan de massage. Ik oefen mijn vak uit met heel veel liefde en passie. Dit zul je ook kunnen voelen aan mijn manier van masseren. Geven vind ik het fijnste om te doen, als iemand anders gelukkig is dan ben ik dat ook. 

Wat is mijn specialisatie?
Bij mij kun je terecht voor sportmassages en ontspanningsmassages.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Tijdens mijn studie ben ik op meerdere momenten in het diepe gegooid wat betreft masseren. Hier heb ik wel het meeste van geleerd en ook om te vertrouwen op mijn eigen instincten en kunnen. Ik heb hierdoor geleerd mijn gevoel erin te leggen en mezelf te laten zien. Ik denk dat mensen dit ook kunnen voelen als ik masseer. Ik mag dan ook wel zeggen dat ik hier enorm trots op ben. 

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
‘Je hebt magische handen, je weet precies mijn pijnlijke plekken te vinden. Dit voelt echt al een stuk beter en je merkt dat je dit met heel veel liefde en passie doet. Heel erg bedankt, dit was super fijn.’

Wat vind ik het mooiste van werken bij FysioXperience
Je kunt hier de tijd nemen voor mensen en luisteren naar wat ze nodig hebben. Als mensen fysio-gerelateerde klachten hebben, kan ik ze doorsturen naar een van onze fysiotherapeuten. We hebben allemaal een en dezelfde visie. Mensen willen en moeten gehoord worden en dat vind ik het allermooiste aan dit bedrijf en team! 

Call Now Button