Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht voor orthopedische, neurologische en sportgerelateerde klachten bij kinderen en volwassenen. Daarnaast behandel ik veelvuldig alle dagelijkse klachten van het gehele lichaam. Denk daarbij aan pees-, spier- of gewrichtsproblemen.
Kinderfysiotherapie kan voor veel kinderen een groot verschil maken in de ontwikkeling. Ik focus vooral op de motorische ontwikkeling waarbij veel aandacht wordt gegeven aan de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Waarin maak ik het verschil?
Ik benader elke klacht weer als een nieuwe puzzel. De een complexer dan de ander maar elke klacht is uniek en verdient een unieke aanpak.

Wat is mijn specialisatie?
Al een aantal jaar ben ik naast algemeen fysiotherapeut werkzaam als gespecialiseerd kinderfysiotherapeut. Kinderen zijn geen mini-volwassenen en is een andere tak van sport!

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
Dat ze alle ruimte krijgen om hun verhaal te doen en dat luisteren en begrip altijd bovenaan staat.

Waarop ben ik vooral trots qua werk en ervaring?
Ik ben er vooral trots op dat ik pijn en klachten kan verminderen en dat ik cliënten tools kan aanbieden waarop ze zelf verder kunnen voortborduren.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
Dry needling en shockwave therapie zijn aanvullende behandelingen die ik naast mijn eigen handen veelvuldig inzet tijdens het behandelen.

Wat vind ik het mooiste van werken bij FysioXperience
De ruimte om van niets iets te maken en de motiverende, stimulerende sfeer die er hangt!

BIG-nummer: 09920278604

Call Now Button