Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Ik help je graag verder bij spier- en gewrichtsklachten, revalidatie na een nieuwe gewrichtsprothese (knie, schouder en heup), revalidatie na het (in)scheuren van een spier, bij sportblessures, lage rugklachten, nekklachten, zowel chronische als sporadische hoofdpijnklachten, stress gerelateerde klachten en ouderdomsklachten.

Daarbij vind ik het leuk om aan de slag te gaan met sportieve mensen die graag hun resultaten willen optimaliseren of simpelweg een start willen maken ongeacht welke sport en welk doel hierbij gesteld wordt.

Tevens vind ik het ook heel interessant om te werken met stressgerelateerde klachten, aangezien we nu eenmaal in de drukke maatschappij leven en het moeilijk kan zijn om hier een gezonde balans in te vinden.

Waarin maak ik het verschil?
Ik heb verschillende opleidingen en werkervaringen mogen opdoen voordat ik volwaardig fysiotherapeut werd, waardoor ik van (bijna) alle markten thuis ben. Hierdoor kan ik naast mijn kennis en expertise als fysiotherapeut me goed inleven en luisteren naar je probleem, om tot een gerichte oplossing te komen die aansluit bij jouw behandelwensen binnen een realistische setting. Zo kies ik niet alleen voor de meest efficiënte manier om je klachten te verhelpen, maar ook op een manier die het beste aansluit bij jouw levensstijl!

Wat is mijn specialisatie? 
Mijn specialisatie ligt vooral bij sportblessures en stressgerelateerde klachten.

Wat mijn cliënten zeggen 
Cliënten geven aan dat ik een rustige en prettige uitstraling heb, altijd oprecht geïnteresseerd ben in hun welzijn en dat ik hen het gevoel geef daadwerkelijk gehoord en gezien te worden.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Ik ben trots op de waardering die ontvang van mijn patiënten. Een hoogtepunt was de intensieve samenwerking met meerdere therapeuten en disciplines om een patiënt opnieuw te leren lopen. Nadat dit succesvol was afgerond, ontving ik zoveel waardering dat dit moment onvergetelijk blijft.

BIG-nummer: 59934078104

Call Now Button