Wat is echografie en shockwave?

Via echografie kunnen onze therapeuten o.a. spierscheuren, peesontstekingen, gewrichtsslijtage, botbreuken en beknellingen van zenuwen in beeld brengen. Shockwavetherapie is daarentegen zeer effectief inzake het herstel van weefsel bij o.a. hielspoor, tennis- en golferselleboog en schouderklachten. Ook bij chronische klachten helpt shockwave vaak uitstekend!

Voor wie?

Echografie en shockwavetherapie kunnen bij iedereen toegepast worden. Onze therapeuten ontvangen voor echografisch onderzoek vooral mensen met hiel- en/of achillespeesklachten, elleboogklachten en schouderklachten. Dit zijn inmiddels vaak chronische pijnklachten. Naast onze screening en behandeling van de rest van het lichaam, kunnen wij gericht werken op de klachtenregio zelf via shockwavetherapie. Er is veel wetenschappelijke evidentie voor het positieve effect op peesweefsel, met klachtenvermindering als gevolg, maar ook bijvoorbeeld op het botweefsel. Daarnaast lijkt shockwave de klachten van beginnende gewichtsslijtage (artrose) te verminderen.

Onze therapeuten staan voor je klaar!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen middels echografie en/of shockwavetherapie? Bel ons gerust op 045 - 785 42 45, stuur ons een mail via info@fysioxperience.com of plan direct een afspraak via onze online planningstool!

Call Now Button