Patiëntenervaringen

Over Qualiview

Qualizorg B.V. is het bedrijf achter Qualiview. Qualizorg is een volledig onafhankelijke partij die in 2010 is opgericht om zorgbreed evidence based data te verzamelen over de kwaliteit van zorg. De ervaringen en meningen van de patiënt geven consumenten- en patiëntenorganisaties de input om de patiënt de juiste positie en een duidelijke stem te geven. Daarmee wordt het inzicht gebruikt om verbetering van kwaliteit van zorg te stimuleren. Actuele, betrouwbare en veilige informatie over de ervaren kwaliteit van zorg is pure stuurinformatie.

Inmiddels maken bijna 6.000 zorgorganisaties en 30.000 zorgverleners gebruik van één van de prestatie monitoren van Qualizorg B.V., zoals de Fysio Prestatie Monitor (= Qualiview). Qualizorg benadert in totaal zo’n 1 miljoen patiënten per jaar met CQi, PROM’s en klantervaringmetingen. Dit doen zij ondertussen voor bijna alle eerste- en tweedelijns zorgdisciplines.

Anoniem en betrouwbaar

Onze patiënten krijgen een vrijblijvend verzoek om deel te nemen aan een anoniem onderzoek via Qualiview. Via een vragenlijst (per e-mail) geven zij vervolgens aan hoe zij de behandeling hebben ervaren (klantervaringsonderzoek) en/of hoe het zorgtraject vordert (behandelresultatenonderzoek). Als behandelaren streven wij ernaar onze zorgverlening te blijven verbeteren en zo telkens meer waarde te kunnen bieden aan de patiënt. Deelname is dus zeer relevant en wordt op prijs gesteld.

Call Now Button