Wat is massagetherapie?

Massagetherapie is bedoeld om klachten die zijn ontstaan door onbalans (gewrichten of organen) te verminderen. Wanneer je lichaam door omstandigheden in onbalans is, krijg je een evenredige spanning in je lichaam die pijn en ongemak kan veroorzaken. Zodra de oorzaak is opgelost blijft er een restspanning over; hier weet de masseur wel raad mee.

Ook kun je bij onze masseurs terecht voor overbelasting, verklevingen in het bindweefsel of een ontspanningsmassage voor de geest.

Voor wie?

De meest voorkomende reden waarom mensen kiezen voor massagetherapie is voor spier- en gewrichtsklachten. Massage biedt ook uitkomst bij hoofdpijn en migraine. Je slaapt er beter door en het werkt stressverminderend.

In het bijzonder hebben wij massages gericht op fibromyalgie en gewricht- en spierreuma.

Eigenlijk is een massage goed voor iedereen, op een enkele uitzondering na. Twijfel je of dit het juiste moment is voor jou om een massage te nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De massages

Massages werken ontzettend goed als aanvulling op fysiotherapie. Naast de fysio-ondersteunende massages bieden wij de volgende massages aan:

  • Sportmassage
  • Deeptissuemassage
  • Ontspanningsmassage
  • Fibromyalgiemassage.

Onze therapeuten staan voor je klaar!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met massagetherapie? Bel ons gerust op 045 - 785 42 45, stuur ons een mail via info@fysioxperience.com of plan direct een afspraak via onze online planner!

Call Now Button