Wat is manuele therapie?

Manuele therapie is een gespecialiseerde vorm van fysiotherapie die zich richt op het onderzoeken, behandelen en herstellen van gewrichtsproblemen en bewegingsbeperkingen in het lichaam. Onze ervaren manueel therapeut heeft expertise in het vinden van de oorzaak van pijn en disfunctie, met name in de wervelkolom en gewrichten.

Tijdens een manuele therapiebehandeling maken we gebruik van zachte en precieze handmatige technieken om gewrichten te mobiliseren en spieren te ontspannen. Dit helpt bij het herstellen van de normale bewegingspatronen, het verminderen van pijn en het verbeteren van de algehele functie van het lichaam.

Voor wie?

Of je nu last hebt van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, of andere bewegingsgerelateerde klachten, manuele therapie kan vaak uitkomst bieden. Onze manueel therapeut werkt nauw met jou samen om een persoonlijk behandelplan op te stellen en je te begeleiden op weg naar herstel en een betere kwaliteit van leven.

Onze therapeuten staan voor je klaar!

Als je meer wilt weten over hoe manuele therapie jou kan helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je de beste zorg te bieden voor jouw specifieke behoeften. Samen streven we naar een gezonder en beweeglijker leven.

Bel ons gerust op 045 785 42 45, stuur ons een mail via info@fysioxperience.com of plan direct een afspraak via onze online planningstool!

Call Now Button