Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Met alle klachten van het bewegingsapparaat (rug, nek, schouder, knie en voet). Maar ook klachten die ontstaan na een trauma of na een operatie. Ook hoofdpijnklachten kunnen succesvol behandeld worden.

Waarin maak ik het verschil?
Doordat ik 12,5 jaar werkervaring heb als fysiotherapeut kan ik je heel goed helpen in het achterhalen van de oorzaak van je klachten.
Dit omdat de oorzaak van je fysieke klachten mogelijk in een ander gebied van het lichaam zit, dan daar waar je pijn ervaart. Ook kunnen we samen op zoek gaan naar mogelijke andere (on)bewuste lichamelijke blokkades die je kunnen belemmeren in je herstel.
Mijn ervaring is dat ook (emotionele) stress een grote oorzaak kan zijn, die het lichamelijke herstel in de weg staat. Of de reden waarom fysieke blokkades blijven bestaan.

Wat is mijn specialisatie?
Ik heb veel kennis in het behandelen van lage rugklachten.
Ook kan ik je heel goed begeleiden in revalidatietrajecten na een trauma of operatie (HNP, total knee, total hip, kijkoperatie knie).

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
Mijn cliënten zeggen dat ik een deskundige therapeut ben waarbij ze zich op hun gemak voelen. Ze voelen zich gehoord en gezien door mij.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Doordat ik persoonlijk een hele moeilijke periode in mijn leven heb gehad, heb ik een tijd niet kunnen werken als fysiotherapeut.
Ik ben enorm trots op mezelf dat ik als een ander mens en daardoor als een andere therapeut uit deze periode ben gekomen! Dit stuk levenservaring is ook heel waardevol in het behandelen en begeleiden van cliënten.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
Ik heb een 2-jarige opleiding tot Physical Rehabilitation trainer gevolgd bij het IAS in Gennep. Daardoor kan ik cliënten optimaal begeleiden in actieve revalidatie / herstel.
In 2018 heb ik een opleiding tot sportmasseur gevolgd.
Daardoor kan ik cliënten een goede sport-, ontspanning- of bindweefselmassage geven.

Wat vind ik het mooist van werken binnen FysioXperience?
Ik word ook blij van de samenwerking met collega-therapeuten bij FysioXperience!
We leren van elkaar en maken elkaar beter!

BIG-nummer: 49054545304

Call Now Button