Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Je kunt met een breed scala aan klachten bij mij terecht. Ik behandel van top tot teen, zowel chronische als acute klachten en revalidatie na operatie. Klachten zoals stekende, zeurende, brandende en schietende pijn, vermoeidheid, kortademigheid en stijfheid.

Waarin maak ik het verschil?
Ik kijk vanuit een holistisch perspectief. Jij staat centraal, niet alleen je klacht. Zo kan een pijnklacht het dagelijks functioneren beperken die ook weer emotionele gevolgen met zich mee kan brengen. Daarom vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de mens achter de patiënt. 

Wat is mijn specialisatie? 
Ik heb veel geleerd over bindweefsel release technieken, gewrichtsmobilisaties en bewegend functioneren in de thuissituatie. Ik ben gericht op de hulpvraag en ik neem de tijd zodat iemand zich echt gehoord voelt. Daarnaast neem ik de verantwoordelijkheid over mijn werkplek en patiënt. Als de klacht nog niet 100% weg is ga ik op zoek naar andere factoren die de klacht in stand houden.

Wat mijn cliënten zeggen 
Patiënten geven aan dat ik empatisch en vriendelijk ben. Ze vinden het fijn dat ik klachten niet generaliseer. Enkele voorbeelden van wat patiënten zeggen: “Als het nodig is kom ik zeker weer bij jou terug!”, “Ik voel me echt gehoord.”, “Absurd, de pijn is gewoon weg!” En “Je bent eerlijk, je draait er niet omheen.”.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Tijdens mijn stages ben ik begeleid door zeer ervaren therapeuten die ieder op een ander gebied van het fysiotherapie-vak specialist zijn. Zo heb ik geleerd klachten snel te herkennen en weet ik hier ook een passende behandeling bij. Daarnaast heb ik technieken geleerd vanuit de manuele therapie, osteopathie, 4xT en shockwave.

Welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
In 2023 heb ik de bacheloropleiding tot fysiotherapie afgerond aan Zuyd Hogeschool. Gedurende mijn opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd om richting te geven aan mijn eigen leerontwikkeling. Zo heb ik de massagecursus gevolgd waar ik heb geleerd de juiste massagetechnieken in te zetten bij de juiste situatie. Ook heb ik de tape-cursus gevolgd, hier heb ik geleerd welke tape-principes ik kan toepassen. Zo voelt de patiënt direct pijnverlichting en ondersteuning.

Wat vind ik het mooist van werken binnen FysioXperience?
Vanaf het eerste moment ben ik altijd met veel warmte en enthousiasme ontvangen, was er altijd een luisterend oor en voelde het meteen als thuiskomen. Dit is iets waar ik zelf heel vrolijk van word en dit is ook wat ik wil uitdragen in de praktijk. Daarnaast hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen: jou op de best mogelijke manier van dienst zijn op een zo aangenaam mogelijke manier. Ook maken wij bij FysioXperience gebruik van een unieke werkwijze die naar het hele lichaam kijkt waardoor wij snelle resultaten boeken.

BIG-nummer: 09932544404

Call Now Button