Met welke klachten kun je bij mij terecht?

  • Bij mij kun je terecht met al je acute en chronische musculoskeletale klachten. Dit zijn klachten zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, artrose (slijtage), peesontstekingen (tenniselleboog/golferselleboog) knieklachten, enkelklachten en alle andere klachten aan het bewegingsapparaat.
  • Revalidatie na een knie, schouder of heupprothese.
  • Hernia’s (zenuwpijnen).
  • Door mijn specialisatie in osteopathie kun je bij mij ook terecht met hoofdpijnklachten, migraine klachten, whiplash, darmklachten (PDS, IBS), reflux, duizeligheid (BPPD) en zenuwpijnen.
  • Reumatische klachten en fibromyalgie.
  • Long Covid klachten (vermoeidheid, kortademigheid, concentratieverlies, etc.)
  • Preventie van sportblessures.
  • Stress gerelateerde musculoskeletale klachten.

Waarin maak ik het verschil?
Mijn ervaring als fysiotherapeut in combinatie met mijn verdieping in de osteopathie heeft gezorgd voor een holistische aanpak waarbij diepe anatomische kennis van biomechanische ketens van het bewegingsapparaat bijdraagt aan het herstel van je klachten. Een behandeling bestaat vaak uit een combinatie van manuele technieken (manipulaties), fasciale behandeling, het behandelen van het viscerale bindweefsel (bindweefsel rondom organen) en het verbeteren van de neurodynamica van onze zenuwen. Door deze behandeling zal het zelf herstellende vermogen van ons lichaam een flink boost krijgen en zullen ook langdurige klachten in intensiteit afnemen en uiteindelijk helemaal verdwijnen. In tegenstelling tot veel andere therapieën waarbij veel oefentherapie wordt toegepast is mijn handelswijze voornamelijk hands-on gericht.

Wat is mijn specialisatie?
Al onze spieren, pezen, botten, organen en zenuwen zijn direct of indirect met elkaar verbonden en hebben een optimale bloedsomloop nodig om goed te kunnen functioneren. Wanneer er door spanning (stress), trauma, verkeerde voeding, overbelasting, onder-belasting of andere omstandigheden een beperking in deze circulatie optreedt kunnen klachten zich manifesteren. Denk hierbij aan spier- en gewrichtspijn, hoofdpijn, maagklachten etc. Het is niet voor niks dat rug, nek en hoofdpijnklachten de meest voorkomende lichamelijke klachten zijn wereldwijd. Mijn ervaring als fysiotherapeut in combinatie met mijn verdieping in de osteopathie heeft gezorgd voor een holistische aanpak waarbij diepe anatomische kennis van biomechanische ketens van het bewegingsapparaat bijdraagt aan het herstel van je klachten.

Wat mijn cliënten zeggen
Cliënten komen vaak met zogenoemde aspecifieke klachten. Dit kunnen allerlei verschillende klachten zijn, denk hierbij aan rugklachten, nekklachten, darmklachten etc.

Bij een aspecifieke klacht is de oorzaak van de klacht onduidelijk. Dit leidt veelal tot onbegrip bij de cliënt omdat het niet duidelijk is waar hun klachten vandaan komen terwijl deze in sommige gevallen al jaren aanwezig zijn. Door mijn holistische benadering kan ik dit soort klachten vaak specifiek maken en vallen de puzzelstukjes voor de cliënt vaak op hun plek. Dit zorgt ervoor dat cliënt zich eindelijk gezien en gehoord voelt ten aanzien van hun klachten.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Ik ben er dan ook trots op dat ik op mijn manier een steentje bij kan dragen aan het inzicht bieden in een klacht en het vergroten van de kwaliteit van leven bij mensen met acute en chronische pijnklachten.

BIG-nummer: 49926609804

Call Now Button