Met welke klachten kun je bij mij terecht?
Gewrichtsklachten, acute pijnklachten, zeurende pijnklachten, stijfheid, spier gerelateerde klachten, hoofdpijn klachten, fibromyalgie en bindweefsel.

Geen spier die ik niet los krijg
Als massagetherapeut zijn spieren mijn expertise, geen spier die mij voorbij gaat of die ik niet los krijg. In combinatie met diverse technieken krijg ik een groot percentage van de mensen snel van hun klachten af.

Wat is mijn specialisatie? En welke opleidingen zet ik in bij mijn behandelingen?
Simpel, spieren! Ik gebruik cupping (een oosterse geneeswijze om doorbloeding te stimuleren en blokkades op te heffen), mijn guasha scraper om verklevingen in het bindweefsel los te maken.
Ik heb een opleiding in sportmassage gevolgd, 6 jaar ervaring als masseur bij Thermae2000 en een fibromyalgie massageopleiding gevolgd.
*Niet fysiogerelateerde opleidingen: Shiatsu massage, hotstone-massage, honing-massage, bamboe-massage, ayurveda-massage.
Ook heb ik de cursus trauma-chirurgie en fractuurbehandeling gevolgd waardoor ik veel kennis heb opgedaan over het herstel na een fractuur en de hierbij passende behandeling.

Wat mijn cliënten zeggen na een behandeling
Krijg jij geen last van je handen? Dit hou je toch niet heel de dag vol? Je vindt het leuk om me pijn te doen hè? Zo’n goede massage heb ik nog nooit gehad! Dit maakt echt verschil wauw! Je bent echt een toegankelijk en prettig persoon.

Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring?
Ik krijg iedere dag meer en sneller mensen klachtenvrij, wat inhoudt dat ik blijf leren en verbeteren. Ieder persoon die met een glimlach naar buiten loopt is een overwinning voor mij!
Ik masseer relatief gezien mijn leeftijd al behoorlijk lang. Ik kan zeggen dat ik een ervaren masseur ben.

Call Now Button