Waarvoor kun je bij mij terecht?
Zelf doe ik met name het werk achter de schermen. Hierbij kun je denken aan het opstellen van contracten en overeenkomsten met bijvoorbeeld onze medewerkers, de zorgverzekeraars en andere instanties. Maar denk ook aan het up-to-date houden van onder andere onze AVG-protocollen, RI&E en Bhv’ers. Je kunt mij tegenkomen bij de sollicitatieprocedures, bij het inwerken van onze receptionistes en sporadisch zit ik zelf achter de receptie.

Als patiënt/klant en wellicht toekomstige medewerker kun je bij mij terecht voor vragen of meer informatie over: (open) sollicitaties, klachten, afspraken, declaraties en meer.

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de gemeente, belastingdienst en andere instanties, organisaties en instellingen.

Waarin maak ik het verschil?
Ik ben ervan overtuigd dat wij als team het verschil maken binnen de zorg als geheel. Waar anderen kijken naar alleen de klacht(en), zoeken wij naar de oorzaak én daar voorbij. Dat je bij ons een individu bent en niet een nummertje vind ik erg belangrijk. Dit neem ik ook mee tijdens het inwerken van onze receptionistes, dat er tijd en ruimte gemaakt wordt voor iedere persoon die bij ons binnenkomt. Het verschil dat ik in dit verhaal zelf maak is dat ik mijn kennis en ervaring vanuit eerder werk gebruik bij het opleiden van onze receptionistes. Zodat ook zij weten hoe in bepaalde situaties te kunnen reageren.

Wat vind ik het mooist van het werken binnen FysioXperience? Waar ben ik vooral trots op qua werk en ervaring ?
Het mooiste van het werken binnen FysioXperience vind ik dat er echt gekeken wordt naar de mens achter de klacht. We willen oprecht dat jij je gehoord, gezien en begrepen voelt. Wanneer we vragen ‘Hoe gaat het met je?’, dan zeggen we dat niet uit gewoonte, maar willen we écht weten hoe het met je gaat. Het is fijn om er daar te kunnen zijn voor iemand als het even niet zo lekker gaat en iemand vervolgens te zien vertrekken met een lach. Dat zie ik ook terug bij de rest van de collega’s. Er wordt tijd voor je genomen, zowel fysiek als mentaal. En daar ben ik trots op.

Wat is mijn specialisatie? Welke opleidingen zet ik in?
Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen met winnende scriptie ‘Kleine Delicten, Grote Zorgen’ aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met specialisatie als GGZ-agoog, waarin ik mij heb verdiept in de (forensische) psychiatrie.
Al tijdens mijn opleiding ben ik bij Reclassering Nederland begonnen als reclasseringswerker op de afdeling Diagnose en Advies in Groningen. Hier sprak ik met daders en verdachten van een strafbaar feit waarna ik adviesrapportages opstelde voor onder andere de rechter uit opdracht van het Openbaar Ministerie (Officier van Justitie). Binnen de reclassering heb ik vele opleidingen, cursussen en workshops mogen volgen waaronder:

– BORG-training (Beëindiging Onderling Relationeel Geweld)- – CoVa (Cognitieve Vaardigheidstraining)
– COSA (Cirkels of Support and Accountability)
– Cybercrime
– DJI-rapportages opstellen
– EC (Elektronische Controles)
– Inlooptechnieken
– JOVO/ASR-doelgroep (Adolescentenstrafrecht)
– Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling
– Rapporteren
– Risicotaxatie
– Strafrecht
– Toezicht
– Vroeghulp
– Werkstraffen
– Zedenkenniskring
– ZSM (snelrecht).

Zelf hield ik mij met name bezig met de ASR-doelgroep, huiselijk geweld, eenvoudige en zware mishandeling en het schrijven van Detentie- en re-integratie rapportages. Na het volgen van een NLP-opleiding ben ik samen met mijn man Roy de uitdaging aangegaan om FysioXperience te openen.

Call Now Button