Hoe mijn persoonlijke ervaring met fysiotherapie ertoe leidde dat we FysioXperience hebben opgericht
Het is begonnen met 7 jaar lang schouderklachten, waardoor ik erg beperkt werd in mijn dagelijks leven en sport. Na behandeld te zijn door verschillende fysiotherapeuten, osteopaten en chiropractors, had ik nog steeds geen klachtenverlichting.
Zodoende besloot ik de opleiding Fysiotherapie te doen, in de verwachting hier te leren hoe ik er vanaf kon komen. Helaas wisten docenten het ook niet en namen de klachten niet af door de behandelprotocollen uit te laten voeren.

Na een lange zoektocht was ik binnen 2 behandelingen klachtenvrij. Interessant genoeg niet door de schouders te behandelen, maar andere lichaamsregio’s. Via deze wijze leerde ik dat de oorzaak van de pijnklachten niets te maken had met de regio zelf, maar dat deze een gevolg was van andere blokkades.

Hierdoor ontwikkelde ik een obsessie naar het vinden en behandelen van de oorzaak van de klachten, in plaats van het uitsluitend behandelen van de symptomen. Door het combineren van diverse opleidingen (o.a. universiteit Londen) en onderzoeks- en behandeltechnieken, ervaarde ik dat men veel sneller klachtenvrij werd, dan gebruikelijk wanneer uitsluitend de richtlijnen gevolgd werden. Dit geldt ook voor veel mensen met chronische pijnklachten, die al van alles geprobeerd hebben. Hierin neem ik als behandelaar verantwoordelijkheid voor een zo snel en duurzaam mogelijk herstel van de patiënt. Als ik je binnen 1 keer klachtenvrij kan krijgen, dan verkies ik dat boven 5, 10 of 30 keer. Dat is wel zo eerlijk.

Omdat ik als patiënt zoekende was naar een dienst die ik niet vond, hebben we in 2020 deze zelf gecreëerd door FysioXperience te starten.

Waar staan wij voor bij FysioXperience?
Binnen FysioXperience willen we dat iedereen zich gezien, gehoord en begrepen voelt. En volledig zichzelf kan zijn.
Dit gecombineerd met enorm veel resultaat: we streven naar 90% klachtenvrij in 1 tot 3 behandelingen. Jij als patiënt staat centraal, waarbij we vanuit jouw belang en behoeften denken. Dit heeft zich als een lopend vuurtje verspreid.

Waar ben ik dankbaar voor?
Sinds de start van FysioXperience is bijna iedereen via mond-tot-mondreclame bij ons terecht gekomen en staan onze agenda’s bijna altijd vol. Mensen komen uit alle hoeken van het land voor een behandeling, wetende dat ze er vaak lang weer tegenaan kunnen. Ik ben zeer dankbaar dat we jaarlijks zo veel mensen van hun klachten mogen verlossen.

Trots op ons team!
Wegens een maandenlange wachtlijst bij mijzelf ontstond de noodzaak om ons team verder uit te breiden en op te leiden. Via deze weg kunnen we nóg meer mensen helpen via dezelfde visie én gebruik maken van ieders unieke kennis en vaardigheden.
Ik ben zeer trots op ons team, waarin iedereen streeft naar het leveren van maximaal resultaat in zijn/haar behandelingen. Niet naar een 6 of 7, maar naar een 10!

Welke opleidingen en ervaring zet ik in voor de praktijk?
2024: Cursus Frozen shoulder
2024: Cursus Schouderstabiliteit I: theoretisch perspectief, anatomie en pathologie
2024: Cursus Lipoedeem: state-of-the-art
2024: Cursus Revalidatie na een voorstekruisbandreconstructie
2023: Unleash the Power Within (Tony Robbins’ UPW, Birmingham)
2022-2023: Labelmanager AALO Opleidingen
2022: Basiscursus Radiale Shockwave
2021: Cursus Benigne paroxysmale positieduizeligheid
2021: Cursus herkenning en behandeling van axiale spondyloartritis
2020: Cursus COVID-19-revalidatie
Vanaf 2020: Oprichter en praktijkeigenaar FysioXperience
2019: NLP Practitioner
2018-2019: MSc Strength & Conditioning (Middlesex University, London)
2016: Applied Kinesiology (International College of Applied Kinesiology, Antwerpen)
Vanaf 2017: Docent AALO Opleidingen
Vanaf 2016: Werkend als fysiotherapeut
Vanaf 2015: Eigenaar en coach/trainer Create Yourself
2014-2016: Medisch verzorger Roda JC
2012-2016: BSc Fysiotherapie (Fontys Hogescholen)
2014: AALO Personal Trainer
2014: AALO Fitness Master
2013-2014: AALO Small Group Trainer
2013: AALO Fitnessinstructeur

BIG-nummer: 89921536704

Call Now Button