Ook last van hooikoorts?

Maar liefst 84% van de cliënten ervaart aanzienlijke verlichting van de hooikoortsklachten door medical taping (volgens twee pilots met 286 hooikoortspatiënten). In onze praktijk hebben we diverse professionals die ervaring hebben met medical taping bij hooikoorts.

Praktijktarieven in 2022

De onderstaande tarieven gelden per 1 januari 2022. Er is voor een fysiotherapeutische behandeling sinds 2006 geen verwijzing meer nodig van jouw (huis)arts. Heb je klachten en geen verwijzing? Geen probleem! Voor fysiotherapie aan huis en een chronische indicatie (bijvoorbeeld na een operatie) heb je wel een verwijzing nodig van de arts of specialist. Wij raden aan voorafgaand bij ons of je zorgverzekeraar te informeren wanneer je hier vragen over hebt.

Gecontracteerde zorgverzekeraars in 2021

Onze onderhandelingen met de verzekeraars hebben ertoe geleid dat wij voor het contractjaar 2021 met vrijwel iedere verzekeraar een contract hebben kunnen afsluiten. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan sturen wij u nota rechtstreeks naar de verzekeraar. U ontvangt van ons geen rekening en u hoeft ook niet zelf uw nota in te dienen.

Lees meer

Call Now Button