FysioXperience is aangesloten bij Keurmerk Fysiotherapie

We zijn enorm blij om je te laten weten dat FysioXperience is aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie, een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en praktijken.

Het Keurmerk Fysiotherapie staat garant voor de hoogste kwaliteit van zorg en betekent dat je bij FysioXperience kunt rekenen op:

  1. Zichtbare kwaliteit: We werken actief aan de kwaliteit van jouw zorg. Dit betekent dat je bij ons in de praktijk kunt zien dat we ons inzetten voor de beste zorgervaring mogelijk.
  2. Best mogelijke behandeling: Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we altijd streven naar de meest effectieve en doelgerichte behandelingen om jouw gezondheid te verbeteren.
  3. Vergoedingen: Zorgverzekeraars stellen steeds hogere eisen aan fysiopraktijken. Met dit Keurmerk Fysiotherapie tonen wij aan dat wij voldoen aan die hoge eisen. Zo blijf je verzekerd van vergoedingen voor je behandelingen via je zorgverzekeraar.
  4. Maatschappelijke duurzaamheid: Door aangesloten te zijn bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie, onderstrepen we onze toewijding aan duurzaamheid in de maatschappij. We blijven streven naar verbetering en innovatie in de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg, wat uiteindelijk leidt tot een gezondere samenleving.

Lees ook de patiëntinformatie dataverzameling Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

We zijn er trots op dat we samenwerken met Stichting Keurmerk Fysiotherapie en we kijken ernaar uit om jou de best mogelijke zorg te blijven bieden.

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen?
Neem gerust vrijblijvend met ons contact op per telefoon (045 785 42 45), Whatsapp (06 51 97 85 96) of e-mail (info@fysioxperience.com). Of plan direct een afspraak bij ons in.

Call Now Button