Gecontracteerde zorgverzekeraars in 2021

Onze onderhandelingen met de verzekeraars hebben ertoe geleid dat wij voor het contractjaar 2021 met vrijwel iedere verzekeraar een contract hebben kunnen afsluiten. Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan sturen wij u nota rechtstreeks naar de verzekeraar. U ontvangt van ons geen rekening en u hoeft ook niet zelf uw nota in te dienen.

Voor het contractjaar 2021 hebben wij met vrijwel elke zorgverzekeraar een contract kunnen afsluiten (CZ, VGZ, Zilveren Kruis, DSW, Menzis, ONVZ, etc). Dit houdt in dat de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering voor 100% vergoed worden. We hebben in 2021 geen contract met Zorg en Zekerheid, hierbij wordt echter alsnog 75-80% vergoed.

Tot 1 januari 2021 is het mogelijk om over te stappen van zorgverzekeraar. Wij adviseren om aan de hand van uw zorgbehoeften een keuze te maken middels een vergelijkingswebsite zoals Independer.nl. Als u vragen heeft omtrent de vergoeding van fysiotherapie en de verschillen hierbij tussen de verschillende verzekeraars, kunt u ook telefonisch onze fysiotherapiepraktijk contacteren.

Call Now Button