Gecontracteerde zorgverzekeraars in 2023

Ook in 2023 hebben wij met iedere verzekeraar een contract kunnen afsluiten. Ben je aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Dan sturen wij je nota rechtstreeks naar de verzekeraar. Je ontvangt van ons geen rekening en je hoeft ook niet zelf je nota in te dienen. Mocht je in het buitenland wonen, dan krijg je de factuur mee om deze zelf in te dienen bij je zorgverzekeraar.

Voor het contractjaar 2023 hebben wij met vrijwel elke zorgverzekeraar een contract kunnen afsluiten (CZ, VGZ, Zilveren Kruis, DSW, Menzis, ONVZ, etc). Dit houdt in dat de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering voor 100% vergoed worden.

Tot 1 januari 2023 is het mogelijk om over te stappen van zorgverzekeraar. Wij adviseren om aan de hand van je zorgbehoeften een keuze te maken middels een vergelijkingswebsite zoals Independer.nl. Als je vragen hebt omtrent de vergoeding van fysiotherapie en de verschillen hierbij tussen de verschillende verzekeraars, kun je ook telefonisch onze fysiotherapiepraktijk contacteren.

Call Now Button